Protectia datelor cu caracter personal


SC T & E COM SERV SRL, denumit în continuare proprietarul site-ului, respectă confidențialitatea și securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date și a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private, compania are obligația de a gestiona în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate mai jos, datele cu caracter personal pe care le furnizați despre dvs., despre un membru al familiei dvs. sau despre o altă persoană.

Compania se obligă să păstreze confidențialitatea datelor cu caracter personal furnizate de dvs. prin intermediul site-ului etc., astfel cum este cerut de prevederile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecția datelor cu caracter personal.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate ca persoane în cauză au următoarele drepturi:

  • • dreptul la informație (articolul 12);
  • • dreptul de acces la datele cu caracter personal (articolul 13);
  • • dreptul de a interfera cu datele cu caracter personal (articolul 14);
  • • dreptul de opoziție (art. 15);
  • • dreptul de a fi supus unei decizii individuale (articolul 17);
  • • dreptul de a face apel la justiție (articolul 18).

Orice informație furnizată de dvs. va fi luată în considerare și va reprezenta consimțământul dvs. expres ca datele dvs. personale să fie utilizate de Companie în scopurile enumerate mai jos.

Dacă nu doriți ca datele dvs. să fie colectate, vă rugăm să nu ni le furnizați.

Dacă doriți ca datele dvs. personale să fie actualizate sau eliminate din baza de date, ne puteți notifica oricând la următoarea adresă: SC T & E COM SERV SRL, Mihai Eminescu, nr. 4a, Târgu Neamț, județul Neamț sau la adresa de contact : contact@cactusthebrand.com contact@cactusthebrand.com

Scopul colectării datelor

Atunci când ne furnizati datele dvs. personale, compania le poate utiliza în următoarele scopuri declarate, cu excepția cazului în care se specifică altfel:

  • • pentru a vă asigura că pagina web este relevantă pentru nevoile dvs.;
  • • Înscriere în programe de loialitate;
  • • trimiterea de oferte, mesaje publicitare și de marketing;

Compania poate dezvălui date cu caracter personal unor terțe părți dacă acest lucru este cerut de lege sau cu bună-credință, cazurile în care aceste acțiuni sunt obligate să respecte prevederile legale; protejați și apărați drepturile de proprietate ale companiei dvs. și ale site-ului dvs. actual; acționând în situații de urgență pentru a proteja siguranța personală a angajaților, a utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când companiei i se cere să furnizeze date cu caracter personal sau i se permite să facă acest lucru, vor fi dezvăluite numai datele necesare pentru îndeplinirea strictă a obiectului cererii.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm:

Formulare de contact sau alte forme

Informațiile pe care le colectam sunt: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, mesajul către site.

Formularele de contact sunt păstrate pentru o anumită perioadă de timp pentru a servi clienții, dar nu folosim informațiile transmise în scopuri de marketing.

Comentarii

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele afișate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și lista agentului utilizatorului în browser pentru a ne ajuta să detectăm spamul.

Analitic

Folosim Google Analytics pentru a urmări numărul de vizitatori, ce tip de dispozitiv utilizează atunci când intră pe site-ul nostru și ce site primesc ca vizitator al site-ului nostru. Aceste date sunt anonime.

Ce drepturi aveți asupra datelor dvs.

Dacă aveți un cont sau ați lăsat comentarii pe acest site web, puteți solicita un fișier de export cu datele personale pe care le deținem despre dvs., inclusiv toate datele pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, ne puteți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre dvs. Acestea nu includ toate datele pe care trebuie să le păstrăm în scopuri administrative, legale sau de securitate.

Unde vă trimitem datele

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate de un serviciu automat de detectare a spamului.

Informatii de contact

  • Telefon: 40 726246573
  • E-mail: contact@cactusthebrand.com

Cum vă protejăm datele

Datele dvs. personale sunt protejate în panoul de administrare securizat al site-ului nostru.

Colectarea datelor cu caracter personal

În plus față de cele de mai sus, colectarea datelor personale pe site-ul curent implică:

  • Furnizarea informațiilor necesare și marcate ca fiind obligatorii, inclusiv date cu caracter personal.

Folosim datele personale colectate prin intermediul formularelor în următoarele scopuri:

  • • furnizarea serviciilor pe care le-ați achiziționat;
  • • facturarea serviciilor pe care le-ați comandat;
  • • înregistrarea dvs. ca membru al programelor de loialitate.

Datele cu caracter personal pot fi divulgate fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii / fraude, instituții autorizate.

Folosind date statistice și date anonime.

Compania poate utiliza date statistice sau date anonime rezultate din prelucrare în următoarele scopuri:

  • • realizarea de rapoarte / analize;
  • • realizarea de informații în scopuri proprii;
  • • publicarea, promovarea, oferirea serviciilor oferite de companie.

Mulțumesc!


ro_RORomanian